0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
«Hacienda» Cantina Mexicana je lounge bar i restoran te po svom sadržaju, ponudi i stilu spada u visoko rangiranu kategoriju ugostiteljskih objekata. Kroz svoj četverogodišnji rad, «Hacienda» je stekla zavidan renome, među građanima Sarajeva.
Adresa
Baš Čaršija, Sarajevo , BiH
Telefon
UGOĐAJ I PONUDA 033 441 918
Mobilni
061 442 685

O NAMA

Objekat se sastoji od tri odvojena dijela i to:
Udobni klimatizirani salon sa kaminom, kapaciteta 40 sjedećih mjesta nalazi se na spratu. Taj dio objekta je uglavnom predviđen za objedovanje. Naša preporuka: želite li mirnu i romantičnu večeru uz svijeć

UGOĐAJ I PONUDA

Za razliku od salona na spratu, u zatvorenoj ljetnoj/zimskoj bašti koja ima mogućnost otvaranja krova, dočekat će vas ležerna atmosfera u lounge room stilu. Taj dio raspolaže sa 45 sjedećih mjesta u udobnim sofama.

Barski dio nudi vam «visoko» sjedenje i kapaciteta je 20 sjedećih mjesta. Ovaj dio je pogodan za ljubitelje šanka i glasnije muzike.
Pored veoma bogate standardne ponude koju čini veliki broj meksičkih specijaliteta i deserta, vrhunskih vina iz svih krajeva svijeta, kao i zavidan izbor koktela, «Hacienda» nudi mogućnost posebnih narudžbi (mediteranska, italijanska, francuska kuhinja).U prostoru je omogućena FREE WIRELESS konekcija što vaše provedeno vrijeme kod nas pravi još ugodnijim i ljepšim.


slike-u-obradi.jpg
 
 
slike-u-obradi.jpg