0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž

A&L Agencija za računovodstvo, reviziju i savjetovanje

-Agencija A&L je firma osnovana 2009 godine i kao takva pruža računovodstvene usluge kao i usluge poreskog i finansijskog savjetovanja za sve klijente iz različitih djelatnosti kao i različitih organizacionih oblika (d.d , d.o.o. , advokatske kancelarije, poliklinike, ordinacije, udruženja gra?ana, neprofitne organizacije, predstavništva i ostale samostalne djelatnosti).
-Pokrivanje široke lepeze usluga moguće je zbog stručnosti kojom raspolažemo te konstantim ulaganjem u razvoj i ljudski kapital. Također, na realizaciji projekata angažiramo i specijaliste, koji raspolažu bogatim praktičnim i stručnim znanjima te potrebnom edukacijom.

A. C. A. SYSTEM REVIZIJA doo Sarajevo

Azize Šaćirbegović bb, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

ADVANCE DOO

Za knjigovodstveno-računovodsatvene poslove

AG Slatina

Knjigovodstvene i račonovodstvene usluge

VIP AGENCIJA BILANS d.o.o. MOSTAR

Pravilno i tačno vođenje poslovnih knjiga i obračun poreza , doprinosa i ostalih fiskalnih opterećanja zakonska je obaveza svih poslovnih subjekata.Mi smo agencija koja će na najbolji način ažurno i precizno voditi vaše knijgovodstvo.

VIP Agencija CONTO Mostar

-Jedna od najsigurnijih i najstručnijih računovodstvenih agencija za vođenje knjiga, fizičkim i pravnim licima, te reviziju i savjetovanje.

Agencija DATA Mostar

Vođenje poslovnih knjiga Mostar:Pripremnih radova,knjigovodstvene obrade,automatske obrade,izrade obračuna plaća,izrada mjesečnih izvještaja-poreza na dodanu vrijednost,izrada i dostavljanje mjesečnih, kvartalnih i godišnjih izvještaja., poslovna korespodencija i kontakt sa institucijama,usluge poreznog savjetovanja
Poduzećima odnosno poslovnim subjektima nudimo: knjigovodstvene usluge, računovodstvene usluge, poslovno savjetovanje i izrada poreznih prijava, ostali analitički poslovi ... Ukoliko imate pitanja za nas slobodno nam se obratite. Ako pak tek otvarate firmu slobodno nam se obratite za pomoć. Također nudimo i jednostavno i dvostavno knjigovodstvo za udruge, obračun plaća, financijske kartice, članarine, knjige blagajni, izrada bilance, te sve ostale knjigovodstvene i računovodstvene usluge koje su potrebite za normalan rad udruge. Kontaktirajte nas, sa zadovoljstvom ćemo dogovoriti neobavezujući sastanak sa Vama!

Agencija HERMES o.r.

Usluge računovodstva, vođenja poslovnih knjiga, obračuna plata, sastavljanja godišnjih i polugodišnjih obračuna

AGENCIJA ZA KNJIGOVODSTVO SARAJEVO

- PROFESIONALNO, KVALITETNO i POVOLJNO
- CERTIFICIRANI RAČUNOVOĐA
- DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO
- NAJMODERNIJI RAČUNOVODSTVENI SOFTWARE "MICROSOFT DYNAMICS NAV"

Agencija za računovodstvo i finansije Finans

RK Sjenjak, Bulevar 15. maj bb, Tuzla, Bosna i Hercegovina