0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
* Proizvodnja i dizajniranje pločastog namještaja i uređenje stambenih i poslovnih prostora
Zambaković d.o.o bavi se proizvodnjom namještaja za opremanje interijera stambenih i poslovnih objekata.Uređivanje nekog interijera je usklađivanje čovjekovih potreba i navika s mogućnostima prostora u kom boravi i radi. Cilj je biti praktičan i zadovoljiti osnovne estetske kriterije, a tek kada su i funkcionalnost i estetika zadovoljeni možemo reći da smo uspješno oblikovali prostor.
* Mi Vam pružamo spoj kvaliteta , funkcionalnosti i estetike u dobrom idejnom rješenju, dobroj ponudi materijala, kvalitetnoj izradi , stručnoj montaži. Nastojimo da udovoljimo zahtjevima modernog dizajna i personalizacije prostora – te tako učinimo Vaš dom jedinstvenim i ugodnim mjestom za život po Vašoj mjeri.
* Sve dijelove namještaja radimo po narudžbi. Uz našu stručnu pomoć i informacije o materijalima koje Vam nudimo i njihovim mogućnostima obrade i oblikovanja Vi napravite izbor, pronađite inspiraciju, ideju ili gotovo rješenje za svaki kutak Vašeg doma ili radnog prostora. Posjetite nas u našem salonu.
JIB
4201471480002
Adresa
Zmaja od Bosne 63, Sarajevo, BiH
Mobilni
+387 61 131 510