Upoznajte se s prednostima i mogućnostima koje nudi WEB POSLOVNI IMENIK / ADRESAR BiH

Velika posjećenost našeg poslovnog portala nudi Vam velike mogućnosti u vidu promocije Vaših proizvoda i usluga a samim time i poboljšanja poslovanja i zarade.

Nakon unošenja firme u Poslovni Adresar, neophodno je izvršiti uplatu u odgovarajućem iznosu (u zavisnosti od paketa) na sljedeći transakcijski račun kod Raiffeisen Banke:
3385-0022-7519-0112
s naznakom "uplata reklame" i navedenim nazivom Vaše firme ili drugog subjekta. U polje Primalac unesite "Euroservice Obrt Bihać"

Sigurni smo da ste kao korisnik raznovrsnih usluga u područjima kao što su ekonomija, politika, privreda, građevinarstvo, mediji i novinarstvo ili možda trgovina, komercijala, vele i maloprodaja - barem jednom, u potrazi za željenom informacijom, poželjeli da imate kontakt telefon, e-mail adresu, ili bar poštansku adresu nekog subjekta.

Sada imate polazišnu tačku u takvim potragama za toliko željenim informacijama - cilj nam je stvoriti jednu sveobuhvatnu bazu poslovnih subjekata Bosne i Hercegovine, bazu u kojoj će svoje mjesto, pored običnih firmi, moći pronaći i takvi subjekti kao što su državna institucija, nevladina organizacija, sportsko udruženje, proizvodna, zanatska i sirovinska firma, obrazovna ustanova, auto-moto klub ili savez/udruženje, advokati, notari i sl.

Ne samo da smo Poslovni imenik / adresar BiH koncipirali na način da Vam približi poslovni svijet Bosne i Hercegovine - ovaj sajt je zamišljen kao centar raznovrsnih poslovnih sadržaja, koji će biti od koristi, kako našim posjetiocima, tako i biznismenima koji svoju firmu odluče predstaviti na našem sajtu.

Ukoliko se želite registrovati na naš Poslovni Adresar, kliknite ovdje!

Cijene naših reklamnih paketa su različite, budući da svaki od njih nudi različite pogodnosti. Tako npr. "STANDARD" (cijena: 30KM/12 mjeseci) nudi prikaz:

  • naziva firme
  • loga firme
  • opisa firme i/ili djelatnosti do 250 znakova
  • adrese, telefona/faxa, mobitela
  • e-mail i/ili adrese web stranice

"VIP" (cijena: 50KM/12 mjeseci), pored svega navedenog za paket "STANDARD", nudi prikaz firme s mnogo više teksta ( 2 x naslov+tekst u dužini od 500 znakova), plus album sa 6 slika velikog formata.

"VIP Premium" (cijena: 80KM/12 mjeseci) je najobuhvatniji paket, pa tako on (pored svega što nudi "STANDARD") nudi slično kao i paket "VIP" s tim da umjesto 2 ima 5 blokova naslov+tekst i umjesto albuma sa 6 slika, ima album sa 12 slika velikog formata.