Upoznajte se s prednostima i mogućnostima koje nudi WEB POSLOVNI IMENIK / ADRESAR BiH

Poslovni Adresar BiH se trenutno nalazi u fazi poslovne reorganizacije. S tim u vezi, ukoliko ste zainteresovani za reklamiranje, javite se na broj: +387 (0)62 081-345 (takođe i putem Viber-a)

Sigurni smo da ste kao korisnik raznovrsnih usluga u područjima kao što su ekonomija, administracija, privreda, građevinarstvo, mediji i novinarstvo ili možda trgovina, komercijala, vele i maloprodaja - barem jednom, u potrazi za željenom informacijom, poželjeli da imate kontakt telefon, e-mail adresu, ili bar poštansku adresu nekog subjekta.

Sada imate polazišnu tačku u takvim potragama za toliko željenim informacijama - cilj nam je stvoriti jednu sveobuhvatnu bazu poslovnih subjekata Bosne i Hercegovine, bazu u kojoj će svoje mjesto, pored običnih firmi, moći pronaći i takvi subjekti kao što su državna institucija, nevladina organizacija, sportsko udruženje, proizvodna, zanatska i sirovinska firma, obrazovna ustanova, auto-moto klub ili savez/udruženje, advokati, notari i sl.

Ne samo da smo Poslovni imenik / adresar BiH koncipirali na način da Vam približi poslovni svijet Bosne i Hercegovine - ovaj sajt je zamišljen kao centar raznovrsnih poslovnih sadržaja, koji će biti od koristi, kako našim posjetiocima, tako i biznismenima koji svoju firmu odluče predstaviti na našem sajtu.

Cijene naših reklamnih paketa su različite, budući da svaki od njih nudi različite pogodnosti. Tako npr. STANDARD (cijena: 30KM/12 mjeseci) nudi prikaz:

  • naziva firme
  • loga firme
  • opisa firme i/ili djelatnosti do 250 znakova
  • adrese, telefona/faxa, mobitela
  • e-mail i/ili adrese web stranice

VIP (cijena: 50KM/12 mjeseci), pored svega navedenog za paket "STANDARD", nudi prikaz firme s mnogo više teksta ( 2 x naslov+tekst u dužini od 500 znakova), plus album sa 6 slika velikog formata.

VIP PREMIUM (cijena: 80KM/12 mjeseci) je najobuhvatniji paket, pa tako on (pored svega što nudi STANDARD) nudi slično kao i paket "VIP" s tim da umjesto 2 ima 5 blokova naslov+tekst i umjesto albuma sa 6 slika, ima album sa 12 slika velikog formata.