0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
Savremena stomatološka ordinacija sa sofisticiranom tehnologijom i obučenim kadrom koje nastavlja sa kontinuiranom edukacijom i stalnim usavršavanjem. Mi razumemo kako nekim od naših pacijenata nije lako da dođu i obave posetu zubaru. Ceo naš tim je posvećen obezbeđivanju odlične, individualne nege i servisa da bi Vašu posetu učinili što ugodnijom i prijatnijom.
JIB
4403411370005
Adresa
Neznanih junaka 44A, 76300, Bijeljina, BiH

O nama

Ordinacija Dr JELIĆ u Bijeljini postoji od 2001. godine. Za nepunih 14 godina, ona se razvila u jednu ozbiljnu ordinaciju, dovoljno veliku da pruži usluge hiljadama ljudi godišnje. Ordinaciju je osnovalo dječije zabavište „Dragan i Zoran“. Od 01. 03. 2012. godine, radimo kao stomatološka ordinacija „Dr JELIĆ“. Prolazeći kroz razne faze prosperiteta, prateći tokove i novine u stomatologiji, ordinacija je sazrevala i usavršavala se. Sada smo u mogućnosti da Vam ponudimo kompletnu stomatološku zaštitu. Intenzivna saradnja našeg visoko edukovanog tima, stručan i individualan pristup svakom pacijentu ponaosob, savremena tehnološka podrška. Sve nam to omogućuje da Vam pružimo veoma kvalitetne stomatološke usluge.

Kao Vaši lekari, želimo da budete sigurni da smo mi visoko obučeni tim. Ponosni smo na negu koju Vam pružamo kako bismo sačuvali zdravlje Vaših usta i zuba. Da bismo obezbedili najbolji mogući tretman i rezultate, mi smo posvećeni obrazovanju i učenju. Pohađamo predavanja, sastanke, forume, simpozijume i kongrese gde se informišemo o novim tehnikama, procedurama, najnovijoj opremi koju zubna ordinacija može upotrebiti da bi obezbedila zubnu negu.

Želimo da Vam se zahvalimo na poverenju i da Vas upoznamo sa svetom savremene stomatologije!
DrJELIC-Tim-1
 
 
DrJELIC-Objekat-spolja
 
 
DrJELIC-Ordinacija-3
 
 
DrJELIC-Parking
 
 
Untitled-1
 
 
DrJELIC-Ordinacija-4