0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž

ZAMBAKOVIĆ doo Sarajevo

* Proizvodnja i dizajniranje pločastog namještaja i uređenje stambenih i poslovnih prostora
Zambaković d.o.o bavi se proizvodnjom namještaja za opremanje interijera stambenih i poslovnih objekata.Uređivanje nekog interijera je usklađivanje čovjekovih potreba i navika s mogućnostima prostora u kom boravi i radi. Cilj je biti praktičan i zadovoljiti osnovne estetske kriterije, a tek kada su i funkcionalnost i estetika zadovoljeni možemo reći da smo uspješno oblikovali prostor.
* Mi Vam pružamo spoj kvaliteta , funkcionalnosti i estetike u dobrom idejnom rješenju, dobroj ponudi materijala, kvalitetnoj izradi , stručnoj montaži. Nastojimo da udovoljimo zahtjevima modernog dizajna i personalizacije prostora – te tako učinimo Vaš dom jedinstvenim i ugodnim mjestom za život po Vašoj mjeri.
* Sve dijelove namještaja radimo po narudžbi. Uz našu stručnu pomoć i informacije o materijalima koje Vam nudimo i njihovim mogućnostima obrade i oblikovanja Vi napravite izbor, pronađite inspiraciju, ideju ili gotovo rješenje za svaki kutak Vašeg doma ili radnog prostora. Posjetite nas u našem salonu.

Zavod za javno zdravstvo Kantona Sarajevo

zavod za javno zdravstvo ilidza | zavod za javno zdravstvo ilidža | zavod za javno zdravstvo kantona sarajevo | zavod za zdravstvo ilidza
-predlaže programe zdravstvene zaštite iz djelokruga svog rada;-provodi zdravstveno-statistička istraživanja u cilju praćenja, procjene i analize zdravstvenog stanja stanovništva, kao i organizacije i rada zdravstvenih ustanova na području kantona;-prati, ocjenjuje i analizira zdravstveno stanje stanovništva, kao i organizaciju i rad zdravstvenih ustanova na području kantona;-planira, organizira i provodi aktivnosti promocije zdravlja i zdravstvenog odgoja stanovništva;-učestvuje u planiranju, predlaganju i provođenju mjera za sprečavanje, rano otkrivanje i suzbijanje hroničnih masovnih bolesti, uključujući i bolesti ovisnosti;-prati, analizira i ocjenjuje uticaj okoline i hrane na zdravstveno stanje stanovništva na području kantona, te predlaže mjere za unapređenje stanja u oblasti;-provodi preventivno odgojne mjere zdravstvene zaštite u osnovnim i srednjim školama, kao i fakultetima za područje kantona

ZEOS Eko-Sistem doo Sarajevo

Upravljanje otpadnom električnom i elektronskom opremom
Finansiranje, upravljanje, unapređenje i promocija procesa zbrinjavanja i reciklaže e-otpada, uz poštivanje zakonskih propisa, a sa ciljem zaštite okoliša i održivog razvoja procesa zbrinjavanja e-otpada za Obveznike sistema i sve ostale posjednike.

Zlatar MEMAGIĆ Zenica

zlatara memagic zenica | Proizvodnja nakita i srodnih proizvoda

Zubna Ordinacija VERA Zvornik

Stomatološka (zubna) ordinacija Vera u Zvorniku

Z & G o.z.r.

Krnjinskih srpskih brigada 145, Doboj, Bosna i Hercegovina

Z & Target d.o.o.

Sulejmana Filipovića 2, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Z AUTO

Z AUTO d.o.o. Zenica

Promet motornim i drugim vozilima.

Posredovanje pri uvozu, kupoprodaji, carinjenju, osiguranju i registraciji motornih vozila.

Veliki izbor rabljenih vozila svakodnevno na lageru, sa vrlo povoljnim cijenama"""""""""""""""

VIP Z&S Company Nevesinje

Z&S compani je jedna od najpovoljnijih i najpouzdanijih firmi za distribuciju i prodaju, te veleprodaju naftnih derivata u ovom djelu Hercegovine.Svojim vozilima vršimo distribuciju i kontinuiranu nabavku u nekoliko centara u BiH.

Z-Chromoprom d.o.o.

abljak bb, Usora, Bosna i Hercegovina