0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž

MiraMar

MiraMar je luksuzni apartman koji se nalazi u novoj zgradi u Igalu.Udaljen je 30 metara od mora.Apartman je potpuno opremljen,sa odvojenom spavacom sobom,kupatilom,trpezarijom,dnevnim boravkom i terasom.Sa terase se pruza pogled na predivni park!

Mirnes - Pansion-restoran s.u.r.

Safeta Zajke 25b, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Mix Comerc d.o.o.

usluge putničkog transporta, turističke agencije

Mladost BiH d.o.o.

Cobanija 4, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

MLADOST BIH DD Sarajevo

Čobanija 4, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

MM & BB d.o.o.

ujica bb, Tomislavgrad, Bosna i Hercegovina

MM Dženi-Tours

Terzići I 46, Bugojno, Bosna i Hercegovina

Motel - Restoran Bor

Stjepana Radića 44, Vitez, Bosna i Hercegovina

Motel ABA Travnik - ABA doo

Motel ABA i Pekara ABA
----------------------------------
Motel "ABA", rezultat porodičnog poduzetničkog duha, smješten je na istočnom ulazu u grad Travnik u mahali Šumeće, u neposrednoj blizini puta M5, koji kroz Travnik spaja Sarajevo i Zagreb.
Za sve putnike namjernike koji žele predahnuti ili se pak u gradu žele zadržati duže, stojimo na raspolaganju svakodnevno, dvadeset i četiri sata dnevno, svaki dan u sedmici.
Sa smještajem u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim sobama, kao i posebnim apartmanima osoblje motela pruža uslugu prema mjeri naših gostiju.
Svaka soba posjeduje centralno grijanje, SAT-TV, savremena kupatila i mogućnost korištenja ADSL interneta. U posebnoj sali spremni smo organizovati seminare, svečane prijeme, poslovne sastanke i sl. Pored toga, za sva vozila obezbjeđen je parking prostor koji je pod neprekidnim fizičkim i video nadzorom.
Za naše goste, možemo reći da ih od svih travničkih kulturno-historijskih vrijednosti dijeli samo nekoliko koraka. Stari grad, Šarena džamija, Elči Ibrahim-pašina medresa, Sahat kula i, nadaleko poznata, Plava voda su u neposrednom komšiluku Motela "ABA".
Ne treba zaboraviti da je i planina Vlašić, kraljica kako zimskog tako i ljetnog turizma, udaljena svega dvadesetak kilometara od Motela "ABA".

Motel Ada - Blagaj

Blagaj bb, Mostar, Bosna i Hercegovina