0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž

VIP premium Motel BRĐAK Bijeljina

Nalazi se na putnom pravcu Bjeljina-Brcko,u blizini glavne policijske stanice Bijelina. Posjeduje vrlo elegantno opremljene sobe za izdavanje,sa kupatilom,TV-om,klimom i kablovskom TV. Kapacitet 23 lezaja sa obezbjedjenim parkingom za goste.
brdjak bijeljina | motel brđak bijeljina | motel brdjak bijeljina | motel brdjak | brđak bijeljina

VIP premium Motel BRIONI Foča

3 km od Foče na rijeci Ćehotini je ostrvo Brioni,poznato po bogatstvu flore i faune.Na ostrvu ima 600 vrsta rastinja,a voda Ćehotine,koja okruzuje ostrvo bogata je slatkovodnom ribom:pastrmkom,skobaljem i lipljenom. tu je sagradjen ovaj motel.

Motel CENTAR Vareš

motel centar vares | motel centar vareš

Motel Chicago u.r.

Kosova, M-17 bb, Maglaj, Bosna i Hercegovina

Motel čardak

abljak bb, Usora, Bosna i Hercegovina

Motel DAČO Vitez

motel daco vitez | motel dačo vitez | motel daco kontakt

VIP Motel Deny

U samom centru starog grada, samo 50 metara od Starog mosta nalazi se motel “Deny”.Moderno uređen motel sa 18 ležajeva, ljubazno osoblje, žubor Radobolje, te jedinstveni pogled sa balkona na staru jezgru grada, učiniće Vaš boravak u Mostaru nezaboravnim.O

Motel Dom Faletići s.u.r.

Za potpun ugođaj tu je restoran sa nacionalnim specijalitetima i jelima s roštilja, kamin-sala s laganom muzikom, hotelska terasa sa 60 mjesta i ljetna bašta sa ribnjakom. Hotel ima vlastiti parking.

To complement our service, there is a restaurant serving national specialties and grilled dishes, an open fireplace hall with gentle music, a terrace accommodating up to 60 people and a summer garden with a fishpond. The hotel has private parking.

MOTEL DRAGANA Banja Luka

(prazno), Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Motel Dvor

Svetog Save 5, Derventa, Bosna i Hercegovina