0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž

VIP RAFTING NA TARI - Highlander Agencija

Highlander se smatra jednom od najpouzdanijih i najsposobnijih agencija za organizaciju i idealan provod na raftingu i planinarenju, u ekstremnim i najinteresantnijim avanturama uopšte u BiH, pa i šire.Svjetska prvenstva u raftingu to dokazuju.

Rafting klub TARA ADVENTURE

Mi smo mlada grupa sa velikim iskustvom, družina avanturističkog duha koja je odrasla na rijekama i planinama.Mi brinemo se za Vas i vaš ugodan boravak, upoznajemo Vas s vrletima kanjona Tare i divljim bukovima. Potvrda našeg gostoprimstva su ljubitelji prirode koji nam se uvijek vraćaju. Naša primarna djelatnost je rafting a naši skiperi imaju IRF licence i po preko 50 spustova niz Taru u sezoni.Pored raftinga, organizujemo i obilazak Nacionalnog parka "Sutjeska" zatim najveće prašume u Evropi - Perućice, koja bez daha ostavi i najveće avanturiste. U kraju gdje smo mi Vaši domaćini, priroda nije štedila svoje bogatstvo. Maglić, Volujak i Zelengora su planine gdje ćemo Vas odvesti i priuštiti trenutke za nezaborav. Nas krasi avanturizam, sjajno druženje, profesionalizam, ljubav prema prirodi... To ne kažemo mi, to kažu oni koji su bili naši gosti.

VIP premium Rafting Klub TARA-RAFT Foča

Ono što vam mi nudimo je svakako i rafting, a ono što nas izdvaja od ostalih i po čemu smo prepoznatljivi je to da smo našu ponudu proširili i na planinski turizam po Zelengori i Perućici (rekr. šetnje, jahanje konja, vožnja bicikala, lov, ribolov.

VIP RAFTING NERETVA-KENORAFT Konjic

Pružiti nezaboravno i kvalitetno avanturisticko iskustvo našim klijentima je naš prioritet. Rijeka Neretva važi za jednu od najboljih u svijetu kada je rafting u pitanju pa Vas zbog toga pozivamo da se i sami u to uvjerite. Dodjite i pridružite nam se. Lj

Rafting Tara Bosnia | Organizovanje rafting tura na Tari

Rafting klub Bosnia Adventure, najbolji rafting klub za organizovanje rafting tura na rijekama Tara i Drina, hiking izleta, jeep safarija i sl. Izaberite svoju avanturu.

RC čajuŠa d.o.o.

Na jugozapadnim obroncima Kupreške visoravni, gdje se vječno dodiruju i čarobni sklad upotpunjuju, ljeti cvjetna kupreškog polja, a zimi snježno bijela Čajuša, na 1250 m iznad mora, nalazi se istoimeni zimski sportsko-rekreacijski centar, te obnovljeni i suvremeno opremljeni hotel ADRI SKI visoke B kategorije. U našoj ponudi imamo: skijanje, restorani, apartmani, sobe, 250 kreveta, hidromasažne kade, tv,, mini bar, telefon, bazen, sauna, fitnes, diskoteka, ambulanta, servis ski opreme, cafe bar, sportski tereni, čisti zrak SKI LIFTOVI VRSTA LIFTA DUŽINA VRSTA STAZE 0BABY LIFT 162 m PPLAVA VUČNICA SIDRO 1 1050 m PLAVA VUČNICA SIDRO 2 1070 m PLAVA/CRVENA DVOSJED * 960 m PLAVA ČETVEROSJED 1800 m PLAVA/CRVENA * Staza pokrivena topovima za umjetni snijeg CJENIK PO OSOBI - noćenje u 1 / 2 sobi 55,00 KM - 28,00 € - noćenje s doručkom u 1 / 2 sobi 60,00 KM - 31,00 € - polupansion u 1 / 2 sobi 70,00 KM - 36,00 € - puni pansion u ! / 2 sobi 80,00 KM - 41,00 € - noćenje u apartmanu 200,00 KM - 103,00 € ( U cijenu uključeno i korištenje: saune, bazena, fitnesa i stolni tenis )

REISE SERVICE Mostar

Dubrovačka 6, Mostar, Bosna i Hercegovina

Relax Tours d.o.o.

Alekse Šantića 5, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

VIP premium Restoran & Motel CALIFORNIA Žepče

California-Žepče,motel i restoran,pokraj maistralnog puta Doboj-Zenica, u mjestu Žepče,dominira i fascinira, svojom otmjenošću i ekskluzivnim,raskošnim enterijerom.

VIP premium Restoran BAVARIA-PANSION Foča

Nalazimo se na mag.putu Foča-Trebinje-Dubrovnik, na izlazu iz Foče oko 5 km.RASKOŠNA UNUTRAŠNJOST I EVROPSKI DIZAJN, TE SPECIJALITETI NACIONALNIH I EVROPSKIH KUHINJA, razlog su da odmorite u prijatnom ambijentu, apartmanima- na samoj obali Drine.