0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž

VazduŠna banja o.d.p.

Trg B. Parovića 1, Nevesinje, Bosna i Hercegovina

VD TOURS COMMERCE doo

Bavimo se prevozom putnika u drumskom saobraćaju i pružanju turističkih usluga. Prevoz vršimo na međunarodnim autobuskim linijama Novi Grad – Beograd i Prijedor – Muenchen. Raspolaže sa šest turističkih autobusa marke SETRA od kojih su neki klimatizovani. U sastavu preduzeća posluje turistička agencija koja se bavi prodajom autobuskih i avio karata, putničkog zdravstvenog osiguranja, organizovanjem ekskurzija, izleta, ljetovanja, zimovanja i putovanja.

VIP Vila BONITA

(prazno), Neum, Bosna i Hercegovina

Vila Garni Hotel Firenca

UroŠa Predića 1, Banja Luka, Bosna i Hercegovina

VIP premium Vila i apartmani Asanović

Vila se nalazi u A zoni u Čanju na 300 metara od plaže. Familija Asanović raspolaže sa više od 120 ležaja raspoređenih u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilom.

VIP premium Vila i Apartmani GLAVANOVIĆ

NA mirnom djelu Bara, u jednom od najljepših naselja,vila glavanović, pruža najzahtjevnijim gostima, sve što može da pruži pravi savremeni i moderni odmor poslovnom čovjeku.

VILA NOVA Neum

Primorska 7, Neum, Bosna i Hercegovina

VIP VILLA ANCORA

Villa Ancora je raskošna novoizgrađena obiteljska villa koja se nalazi na samom ulazu u Neum, iz smjera Splita, ispod magistralnog puta i 2 km od centra grada. Locirana je na mirnom mjestu, okružena prirodnim ljepotama neumskog kraja.

VIP Villa ANRI Mostar

Villa Anri se nalazi neposredno uz Stari grad par minuta lagane šetnje do Starog mosta. Svojom gracioznošću, ljepotom i parkom punim mediteranskog cvijeća uklapa se u atmosferu Starog grada i plijeni poglede prolaznika

Villa Matić d.o.o.

Zagrebačka bb, Neum, Bosna i Hercegovina