0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž

VIP premium Villa ANRI Mostar

** ZBOG COVID-19 PANDEMIJE, U VILLI NE SLUŽIMO DORUČAK **

Villa Anri se nalazi neposredno uz Stari grad par minuta lagane šetnje do Starog mosta. Svojom gracioznošću, ljepotom i parkom punim mediteranskog cvijeća uklapa se u atmosferu Starog grada i plijeni poglede prolaznika

VazduŠna banja o.d.p.

Trg B. Parovića 1, Nevesinje, Bosna i Hercegovina

VD TOURS COMMERCE doo

Bavimo se prevozom putnika u drumskom saobraćaju i pružanju turističkih usluga. Prevoz vršimo na međunarodnim autobuskim linijama Novi Grad – Beograd i Prijedor – Muenchen. Raspolaže sa šest turističkih autobusa marke SETRA od kojih su neki klimatizovani. U sastavu preduzeća posluje turistička agencija koja se bavi prodajom autobuskih i avio karata, putničkog zdravstvenog osiguranja, organizovanjem ekskurzija, izleta, ljetovanja, zimovanja i putovanja.

VIP Vila BONITA

(prazno), Neum, Bosna i Hercegovina

Vila Garni Hotel Firenca

UroŠa Predića 1, Banja Luka, Bosna i Hercegovina

VIP premium Vila i apartmani Asanović

Vila se nalazi u A zoni u Čanju na 300 metara od plaže. Familija Asanović raspolaže sa više od 120 ležaja raspoređenih u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilom.

VIP premium Vila i Apartmani GLAVANOVIĆ

NA mirnom djelu Bara, u jednom od najljepših naselja,vila glavanović, pruža najzahtjevnijim gostima, sve što može da pruži pravi savremeni i moderni odmor poslovnom čovjeku.

VILA NOVA Neum

Primorska 7, Neum, Bosna i Hercegovina

VIP Villa ANCORA

Villa Ancora je raskošna novoizgrađena obiteljska villa koja se nalazi na samom ulazu u Neum, iz smjera Splita, ispod magistralnog puta i 2 km od centra grada. Locirana je na mirnom mjestu, okružena prirodnim ljepotama neumskog kraja.

Villa Matić d.o.o.

Zagrebačka bb, Neum, Bosna i Hercegovina