0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž

VIP MERIDIAN TOURS MOSTAR

Meridian tours je putnička agencija sa sjedištem u Mostaru koja se bavi prjevozom i smještajem putnika, uslugama vodičke službe, organiziranjem izletničkih tura, transferima do zračnih luka te usluge iznamljivanjem vozila.

VIP MOTEL F1 doo Posušje

motel posušje - motel u posušju - posušje motel
F1 je lijepo uređen motel u Posušju. Ovaj motel u samom centru Posušja nudi obilje komfora, odličnu uslugu ljubaznog osoblja i sve ostalo što spada u vrhunsku uslugu.

Magelan d.o.o.

Hasna Kikica 15, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

MAJEVICA HOTEL Lopare

Cara Dušana 51, Lopare, Bosna i Hercegovina

VIP premium MAKSUMIĆ-KOMERC doo Konjic Motel MAKSUMIĆ Jablanica

Trgovačko ugostiteljsko društvo. Sjedište preduzeća je u Konjicu. Direktor i osnivač: Mumin Maksumić. Radne jedinice preduzeća u Konjicu, Jablanici, Sarajevu i Mostaru. Preko 100 zaposlenih radnika.

VIP MANDIKO Motel

Jedan od motela koji uz obalu rijeke, sa svojim terasama i plažama, naprosto neodoljivo poziva na opuštanje i odmor vozače i putnike, kao najljepše harfe sirena- mornare iz legendi.Bogat meni ribljih specijaliteta i mesne palete, osvajaju sva čula.

MARKET TOURS D.O.O. Sarajevo

Mis Irbina 24, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Meteor d.o.o.

eher čehajina čikma 1, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

VIP premium MIĆO BRADINA Pansioni i restoran

Izuzetno lijep i raskošan restoran, sa sobama za prenoćište, i širokim izborom jela nacionalne i internacionalne kuhinje, po preporukama putnika, vozača i turista, jedan od najpopularnijih objekata na putnom pravcu Šabac-Zvornik-Bijeljina.

VIP MIMAR d.o.o. Mostar

Trgovina na malo u specijaliziranim prodavaonicama :suvenirima, rukotvorinama, knjigama, religijskim predmetima, umjetninama i sl.)