0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
Hotel Snežna Kraljica raspolaže sa 18 dvokrevetnih, trokrevetnih i četverokrevetnih soba. Sve su opremljene sa televizorom, telefonom, mini barom, prostranim krevetima sa kvalitetnom posteljinom i jogi dušecima.
Adresa
Ogorelica bb., Sarajevo, BiH

JEDAN OD NAJLJEPŠIH NA JAHORINI

Hotel SNEŽNA KRALJICA učiniće Vam boravak komfornijim. Opijeni lepotama, vazduhom, snijegom i pogledom možete predahnuti u udobnim, toplim sobama sa TV-om, telefonom i mini barom. Smrznute i umorne od skijanja, skijaškog trčanja, sankanja, noćnog skijanja

RESTORAN

Snežna kraljica Vam preporučuje vrhunsku hranu iz našeg restorana, koja se služi u toplom ambijentu prijatnog dizajna uz zvuke romantične muzike.

U ponudi imamo specijalitete domaće nacionalne kuhinje, roštilj, a predlažemo Vam da probate ukus pica koje pripremaju, samo za Vas, naši vrhunski majstori. .

KLUB

Klub u okviru hotela Snežna Kraljica je izrađen po uzoru na klubove u svjetskim ski centrima i pravo je osvježenje na Jahorini.

Atmosfera je veoma opuštena uz svakodnevnu muziku uživo i Ijubazno osoblje. Uhodani muzičari će vas zabavljati iz noći u noć.

U klubu se organiziju razna dešavanja od gostovanja poznatih do modnih revija.

Dođite da uživamo zajedno do zore

OSTALE USLUGE

U okviru hotela radi internet centar, turistička agencija, ekskluzivna vinarija kao i mogućnost ski rentala, ski shopa kao i škola skijanja

SKIJANJE

Osoblje Snežne Kraljice Vam preporučuje rekreiranje i opuštanje uz sportove na snegu

Skijališta se prostiru od 1890 do 1200 m/nm.v.

Ljubiteljima skijanja, na raspolaganju su preko 20 km dobro uređenih staza za alpsko skijanje, povezanih u 8 žičara i ski liftova
8d03f.jpg
 
 
107759.jpg
 
 
smjestaj.jpg
 
 
nocni klub.jpg
 
 
planina jahorina.jpg
 
 
cjenovnik.jpg
 
 
restoran.jpg
 
 
5b9151.jpg