0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
Nacionalni restoran u srcu Baš Čaršije, u etno stilu i sa velikim brojem detalja tradicionalnog istorijskog i kulturnog blaga .Izuzetna ljubaznost, vrhunska usluga jela, specijalno čuvana i proizvedena domaća rakija.ugodan ambijent i organizacija.
Adresa
Baš Čaršija -Helaći br.14, Sarajevo , BiH
Telefon
USLUGE i VLASTITI APARTMANI 061 560 122
Mobilni
062 888 404

UGODAN AMBIJENT

Ulazeći u ovaj objekat, izuzetnog ugođaja, osjetit ćete prirodnu, nenametljivu,i veoma primjetnu atmosferu gostiju-ljudi koji vole da se druže i koji se osjećaju opušteno kao kod svoje kuće.
Ubrzo ćete se uklopiti u ovaj ambijent i postati dio ove porodi

USLUGE i VLASTITI APARTMANI

Ljubazno osoblje, profesionalno i opušteno, stvara osjećaj tako lijepog doživljaja, koji se rijetko gdje može sresti -sem u Bosni i ovdje u srcu Baš Čaršije.
Posjedujemo apartmane u srcu Baš Čaršije, kao i u Nacionalnom parku Vrelo Bosne.

MENI

Sve vrste jela, specijaliteta bosanske kuhinje, roštilja i specijaliteta od ribe-ovdje možete poručiti i biti u potpunosti zadovoljni vrhunskim kuvarskim majstorijama.sPECIJALITET KUĆE je domaća jaretina.

DOMAĆA RAKIJA

Posebno ističemo specijalitet kuće, koji krasi generacije ove porodice.RAKIJA domaća, bosanska ŠLJIVA.specijalno pripremljena po tradicionalnoj recepturi generacijama njegovana i usavršavana.
Posebno brendirana i sa prepoznatljivom oznakom koja pronosi slavu porodice u ovoj djelatnosti.Prodaju rakije na veliko i malo vršimo tokom cijele godine.

ORGANIZACIJA

Na spratu restorana, nalazi se vrhunski opremljena sala za objedovanje i organizovane sastanke, proslave i sl.kapaciteta oko 60 mjesta.
ReklamaNemaSlike
 
 
ReklamaNemaSlike
 
 
ReklamaNemaSlike