0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
HLAĐENJE VODENOM PAROM-STELLA DOO Mostar,koristi najpopularniji sistem NORMIST za osvježavanje i hlađenje vodenom parom
Adresa
Ilićka-Vrelo Radobolje, 88000, Mostar, BiH

Odlike sistema:

značajno i atraktivno snižava temperaturu zraka, stvara otvorene i zatvorene prostore znatno ugodnijima, fleksibilan i prilagodljiv, vrlo ekonomičan, jednostavan za postavljanje, nadogradiv, visoke učinkovitosti, visoke kvalitete svih dijelova sistema

Primjene:

terase kafića, restorana, hotela, verande, vrtovi, sajmovi, catering, sportski centri, zabavni objekti na plažama, otvoreni bazeni, itd.

STELLA DOO Mostar-HLAĐENJE VODENOM PAROM

Normist sistemi hlađenja i ovlaživanja zraka su jedinstveni način osvježavanja od vrućina a dostupni su i na BiH tržištu. Točnije tu je za vas generalni distributer za BiH Stella d.o.o. iz Mostara. Uporaba Normist sistema je mnogostruka, izdvajamo: ovlaživanje otvorenih prostora ovlaživanje vinskih podruma ovlaživanje zatvorenih prostora i hala specijali efekti (pravljenje magle) ovlaživanje i hlađenje staklenika ovlaživanje životinjskih nastambi predhlađenje klima uređaja.

Sistem Normist se sastoji od visokotlačne pumpe za vodu, fleksibilnih PA ili krutih INOX cijevi te fitinga i sapnica od mesinga ili INOX-a. Pumpa stvara tlak vode od 70 bara, koja se zatim raspršuje kroz otvor sapnice promjera 0,15 mm ili 0,2 mm (ili drugih promjera, ovisno o primjeni), stvarajući sitne čestice vode, veličine manje od 6 mikrona. Pritom ne dolazi do močenja ili kapanja.

Za rad sistema koristi se obična, vodovodna ili obrađena voda, koja se prije filtrira 10" filterom. Sistem može raditi kontinuirano, u vremenski programiranim intervalima ili kontroliran od strane higrostata.
jpeg8.jpg
 
 
jpeg7.jpg
 
 
jpeg5.jpg
 
 
jpeg4.jpg
 
 
jpeg3.jpg
 
 
jpeg2.jpg
 
 
jpeg1.jpg
 
 
jpeg6.jpg
 
 
jpeg1.jpg
 
 
jpeg3.jpg
 
 
jpeg2.jpg