0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž

VIP ALFA THERM doo

Grijanje i klimatizacija - projektiranje, nabavka, ugradnja, servis opreme za grijanje, hlađenje i klimatizaciju - projektiranje, nabavka, ugradnja, servis opreme za benzinske pumpe.Detaljnije na web stranici.

AD Enterijer d.d. Doboj - PJ Sarajevo

Esada PaŠalića 7, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

ADECO D.O.O.

Naša kompanija se bavi specijaliziranim industrijskim rashladnim uređajima namijenjenim za skladištenje, preradu i distribuciju u prehrambenoj industriji i drugim oblastima. Generalni smo zastupnici renomiranih svjetskih proizvođača rashladne opreme.

ADI-AD d.o.o. - Maloprodaja

Igmanska 48, Vogošća, Bosna i Hercegovina

Adriana Commerce

V. Pere Krece 13, Banja Luka, Bosna i Hercegovina

AIRCO B D.O.O.

Bulevar Cara DuŠana 11, Banja Luka, Bosna i Hercegovina

AKVAMONTMERC doo

Vodoinstalaterski radovi, izrada crne bravarije, ostali zanatsko-građevinski radovi. Od 2007. godine svoju djelatnost proširuje na visokogradnju. Godine 2007. počonjemo izgradnju stanova u Trebinju za potrebe radnika preduzeća „Alati“ iz Trebinja, a investitor je bio „Sliat inžinjering“. Za ovog investitora izgradili smo 155 stanova i desetak poslovnih prostora. Svi naši objekti imaju svu potrebnu dokumentaciju, od građevinske do upotrebne dozvole. Rokovi za izgradnju se uvjek ispoštuju. Naše preduzeće odlikuje kvalitet, pouzdanost, odgovornost i timski rad. Želje i potrebe kupca su uvjek na prvom mjestu. Svi objekti su opremljeni liftovima i prilaznim rampama, čime se omogućuje i licima sa ograničenim sposobnostima kretanja da stignu do stanova na svim spratovima. Takođe, vodimo računa i o primjeni novih materijala i tehnologija, koje utiču na manju potrošnju energije u zgradama.

ALFIK D.O.O. Kalesija

Halisijska bb, Kalesija, Bosna i Hercegovina

Alpeza d.o.o.

Vitina 275, Ljubuški, Bosna i Hercegovina

ALPINE BH D.O.O. Travnik

Društvo za izgradnju vodovoda i distribuciju vode