0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž

G i S INDUSTRY D.O.O. Tuzla

A. Herljevića 16, Tuzla, Bosna i Hercegovina

G-MARIĆ

Preduzeće za proizvodnju trgovinu i usluge

GAIA D.O.O. Livno

Splitska bb, Livno, Bosna i Hercegovina

Galanterija Vujičić s.z.r. Travnik

Mali trg bb, Travnik, Bosna i Hercegovina

GALENIKA YUNIZOL

Fabrika kamene vune Surdulica, predstavništvo Srbac

Galtex d.o.o.

Primarna djelatnost je obrada i prodaja tekstila namjenjena običnim i profesionalnim korisnicima.
U ponudi je izrada muških i ženskih majica, radnih uniformi za medicinsko osoblje, pekare, ugostitelje, zanatlije te opremanje radnika u građevinskoj, drvnoj i metalnoj industriji. Pored velikog iskustva u ovim oblastima, u posljednjem periodu bitan segment ponude čini opremanje ugostiteljskih objekata.
Svi proizvodi u ponudi izrađeni su od materijala visokog kvaliteta te u potpunosti zadovoljavaju visoke zahtjeve profesionalnih korisnika.

GALTING D.O.O.

Rudarska 120, Mostar, Bosna i Hercegovina

GALVANIZACIJA "SJAJ" S.Z.R vl. Adžić Živko

Usluge površinske zaštite metala cinčanja/cinkanja, niklovanja, bakarisanja, kalaisanja, hromiranja, eloksaže aluminijuma, bruniranje, mangansko fofatiranje. Radimo na vješalicama i u bubnjevima.

VIP premium GALVANOPROMET doo

"Galvanopromet d.o.o Goražde" je kolektiv sa dugogodišnjom tradicijom. Kompanija je nastala 1980. godine sa osnovnom djelatnosti proizvodnje metalnih proizvoda i galvanizacije istih te proizvodnje gotovih proizvoda od plastike. Obzirom na tržišne promjene u poslijeratnom periodu, zbog neophodnog prilagođenja kolektiv mijenja svoju osnovnu djelatnost u izradu gotovih proizvoda od ALU i PVC profila. Od tog perioda do danas "Galvanopromet d.o.o Goražde" se etablirao u zapažen kolektiv u ovoj oblasti na domaćem tržištu.

GALVANPROMET D.O.O. Goražde

43. drinske udarne brigade bb, Goražde, Bosna i Hercegovina