0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
Ravelli proizvodi počivaju na ekološkoj ideji, praćeni snažnom željom za inovacijama kako bi se povećala efikasnost, a pri tome zadržala jednostavnost korišćenja.
S ponosom Vam predstavljamo Ravelli peći / kamine proizvedene u Italiji, vrhunskog kvaliteta, koji će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe.
Prednost grijanja peletom i drvnim gorivom jeste u tome što su značajno ekonomičniji od nafte i gasa za istu količinu proizvedene toplote.
JIB
4403528990004
Adresa
Milutina Milankovića br. 21, Pale , BiH
Telefon
GDJE KUPITI RAVELLI PROIZVODE? 057 224 ***
Fax
***
Mobilni
065 585 ***

RAVELLI

Danas je Ravelli grupa dinamično preduzeće koje se brzo razvija, sa timom vrijednih stručnjaka, posvećenim praćenju zahtijeva tržišta, tražeći najkvalitetnije materijale i najnaprednije tehnologije, traženje novih načina za poboljšanje proizvoda kompanije, uz očuvanje životne sredine i zaštite prirode.

GDJE KUPITI RAVELLI PROIZVODE?

Ravelli proizvode od sada možete kupiti i u Bosni i Hercegovini. Zastupništvo Ravelli proizvoda se nalazi u Palama / Istočno Sarajevo na adresi Milutina Milankovića br. 21.

RAVELLI PEĆI

BOX linija - Ove vrste kamina se ugrađuju u zid i time se dobija na prostoru, savršeno se uklapa u zimsku atmosferu i daje poseban ugođaj.

AIR linija - Kod ovog tipa peć se ponaša kao kalorifer, dakle na peći se nalazi otvor iz kojeg duva topao vazduh.

FLOW linija - Flow linija je pogodna za one koji žele ravnomjerno grijanje po cijeloj kući. Implementacija se vrši pomoću izolovanih cijevi, prečnika 5-10 cm, čime se vrši distribucija toplote od peći ka ostalim dijelovima kuće, stana.

HYDRO linija - Hidro linija kombinuje zadovoljstvo vatre sa više praktičnom potrebom za grijanje koje se lako može integrisati na postojećim strukturama, dakle peć je napravljena tako da se može povezati na već postojeći sistem radijatora.

UŠTEDA zbog ekonomičnosti

Zašto je sistem sa peletima ekonomičan?

JEFTINO JE
Prednost grijanja biomasom dolazi od činjenice da su pelet i drvno gorivo značajno ekonomičniji od nafte i gasa za istu količinu proizvedene toplote.

CIJENA PELETA JE STABILNA I POUZDANA
Cijena peleta je stabilna i pouzdana, jer ne zavisi od svih faktora koji određuju varijacije cijena fosilnih goriva, koje su podložne divljim fluktuacijama tržišta i društveno-političkim promjenama u zemljama proizvođača. Kako se posljednjih nekoliko godina pokazalo, cijene gasa i nafte su u primjetnom porastu, toliko da se stvara sve veća i veća razlika u odnosu na prednosti korišćenja peleta.
ReklamaNemaSlike
 
 
ReklamaNemaSlike
 
 
ReklamaNemaSlike