0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž

EDELSTAHL PROKROM D.O.O. Sarajevo

Ilidža - Vlakovo 108, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

EDI Control d.o.o.

Strojna obrada metala i plastike glodanjem,tokarenjem i bušenjem uz pomoć suvremene CNC tehnologije koja garantuje veliku preciznost,kvalitetu i brzinu izrade dijelova.Naša glavna djelatnost je izrada proizvoda na osnovu dostavljene dokumentacije.

EKAMANT BOSNA doo

EKAMANT BOSNA d.o.o. već 10 godina postoji i posluje u sastavu multinacionalne kompanije EKAMANT AB čije sjedište se nalazi u Švedskoj. Kao dio ovog velikog sistema, nastojimo našim kupcima obezbijediti najbolji kvalitet i profesionalan servis u snabdijevanju.
Ogroman broj naših stalnih kupaca širom Bosne i Hercegovine prepoznao je u nama sigurnog i pouzdanog poslovnog partnera, a to nam predstavlja najveće zadovoljstvo.
Nalazimo se u Bosanskoj Krupi. Naš poslovni prostor zahvata oko 400 kvadratnih metara površine, a planiramo i proširenje.

Eko Favorit

Drustvo za proizvodnju sanitarne opreme i keramike

EKO INŽINJERING D.O.O.

Proizvodnja plastične ambalaže, veleprodaja i maloprodaja grafičkog repromaterijala i knjigovodstvene usluge, grafičke usluge

Eko Metal t.r.

Petrovo bb, Petrovo, Bosna i Hercegovina

EKO PAM D.O.O.

Gavrila Principa, Bosanski Šamac, Bosna i Hercegovina

EKO-BIOHEM doo

Proizvodnja hemijskih proizvoda za domaćinstvo a na početku svoga rada imala je sedam proizvoda. Danas se proizvodnja znatno proširila i broji preko 80 artikala. Proizvodimo: KUĆNU HEMIJU, SIRĆETNE KISELINE, FOLIJSKI PROGRAM
Naši proizvodi su kvalitetni i povoljni, a kupovinom domaćih proizvoda zajedno jačamo našu privredu! Širok asortiman proizvoda plasiramo preko više od 500 svojih poslovnih partnera i kupaca i jedan smo od vodećio proizvođača u svojoj branši. I dalje smo otvoreni za saradnju, te pozivamo sve koji su zainteresovani da budiu naši partneri, u plasmanu proizvoda, da nam se jave preko kontakt forme na ovom sajtu,ostave svoje podatke i mi ćemo ih rado kontaktirati.

EKO-MMM GRAĐA Laktaši

Cara Dušana 76, Laktaši, Bosna i Hercegovina

Eko-Plastik

Hrvatskih branitelja 15, Vitez, Bosna i Hercegovina