Poslovni adresar | Sve djelatnosti > Svi gradovi
Izlistaj sve | 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
Adresa
Titova 9, Sarajevo , BiH
Telefon
033 664 245
Fax
033 664 246
Želite poslati Vašu ponudu svim subjektima u nekoj kategoriji djelatnosti? Kliknite ovdje!

Obratite pažnju i na ove subjekte

Završni građevinski radovi
Kamenoklesari i kamenorezci
Izvođenje svih građevinskih radova, visokogradnja, niskogradnja i hidrogradnja
Preduzeće za promet, proizvodnju i inženjering
Naučnoistraživački institut
Red Fox je specijalizovana trgovina intimnog rublja, erotskih pomagala i raznih poklona za Vas ili Vašeg partnera. Naruceni artikli dostavljaju se putem poste "preporuceno". Svi artikli se isporucuju u originalnoj ambalaži, diskretno pakovani.
prodaja metalne bravarije
Popularni i jedan od najatraktivnijih caffea na Ilidži, koji se sa kapacitetom od 200 mjesta i 100 u bašti, smatra jedno od najposjećenijih mjesta za zabavu mladih .Dvoetažni nivo i moderan dizajn. Česte organizacije u živo.
Na predškolskom, osnovnoškolskom i srednjoškolskom vaspitanju i obrazovanju radi 9 nastanika. Oni sistematski razvijaju sposobnosti učenika i pomažu u sticanju znanja slijepe i slabovide djece. Naročito se radi na razvijanju psihomotorike, orijentacije u prostoru, razvoju vizuelne percepcije slabovidih učenika, a veoma veliki značaj se pridaje korektivnoj gimnastici preko koje djeca ispravljaju određene deformacije. Pored toga, slijepe učenike obučavamo za čitanje i pisanje Brajevog pisma, a slabovide za korišćenje uvećane crne štampe. Posebno prilagođenim nastavnim metodama i sredstvima naši nastavnici izvode nastavu tako da slijepa i slabovida djeca mogu potpuno učestvovati u njoj. Krojačka radionica ima 6 zaposlenih radnika od kojih su 3 invalidna lica. Osnovna djelatnost radionice je izrada svih vrsta radne odjeće, kao i pružanje usluga građanstvu. Stolarska radionica ima 7 zaposlenih radnika od kojih su 5 iz grupe invalidnih lica. Stolarska radionica vrši izradu vanjske i unutrašnje stolarije, te pruža usluge građanima. Zavod za slijepe i slabovidne „Budućnost“ konstantno unaprjeđuje svoj rad iako jedan dio naših kapaciteta još uvijek nije obnovljen od oštećenja nastalih tokom ratnih dejstava.

KATEGORIJE

 

Polovna poljoprivredna mehanizacija - povoljni poljoprivredni traktorski prikljucci
Na prodaju VIKENDICA U BIHAĆU (Zavalje-
FORMULA doo Sportska Kladionica
Herak Moderni Zubotehnički Laboratorij
D.O.O. NOVAKOVIĆ 3-M BIJELJINA
TEŠANOVIĆ Auto Servis Trebinje

Obavijest našim cijenjenim klijentima!
Mi nemamo terenske komercijaliste, stoga ukoliko Vas posjete osobe koje se tako predstavljaju, prijavite ih nadležnom MUP-u i obavijestite nas na 061 755 911

Copyright ©2007-2013 Poslovni Adresar/Imenik BiH | Zadržavamo sva prava