Poslovni adresar | Sve djelatnosti > Svi gradovi
Izlistaj sve | 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
NEMA REZULTATA! Kucajte naziv firme u polje za pretragu s lijeve strane!

Obratite pažnju i na ove subjekte

(detaljan opis nije naveden)
Servis i prodaja ugostiteljske opreme. Prodaja polovnih i novih caffe aparata. Prodaja rezervnih dijelova za sve vrste caffe aparata!
Proizvodnja cijevi od čelika
Mašine za industrijsku proizvodnju
Firma Nerzz Bešlagić d.o.o. Visoko i brend ime NERZZ je rezultat dugogodišnje tradicije u izradi odjevnih predmeta od krzna, kože i velura. Kao samostalna zanatska radnja firma egzistira od 1984. godine pod nazivom SZR „Nerzz“. Godine 1989 se formira preduzeće „Bešlagić“ dok sljedeće godine firma postaje društvo sa ograničenom odgovornošću sa nazivom „Nerzz Bešlagić“. Tokom perioda poslovanja firma permanentno proširuje svoje proizvodne i prodajne kapacitete. Prvi prodajni prostor u koji firma investira se nalazi u Zanatskom centru u Visokom i veličine je od 30 m2, zatim slijedi kupovina novog prodajno – proizvodnog prostora u ulici G.Rosulje, (Visoko) . Oktobra 2003. godine firma investira u veliki projekat izgradnje proizvodno prodajnog objekta „Nerzz“ u Ozrakovićima (Visoko) ukupne veličine od 2.225,40 m2. Iste godine firma otkupljuje i prodajni prostor u centru Tuzle.

KATEGORIJE

 

Polovna poljoprivredna mehanizacija - povoljni poljoprivredni traktorski prikljucci
CONTINENTAL MOBIL Banja Luka
Nova Oprema Banja Luka
HLAĐENJE VODENOM PAROM STELLA doo Mosta
KEMIJSKA ČISTIONICA MARINA ČAPLJINA
PILANA BMT Komerc Sokolac

Obavijest našim cijenjenim klijentima!
Mi nemamo terenske komercijaliste, stoga ukoliko Vas posjete osobe koje se tako predstavljaju, prijavite ih nadležnom MUP-u i obavijestite nas na 061 755 911

Copyright ©2007-2013 Poslovni Adresar/Imenik BiH | Zadržavamo sva prava