0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž

VIP SUR Caffe-Bar NO NAME Foča

popularni caffe, sa preljepom baštom u centru grada,idealno mjesto za druženje mladih ovoga grada.

VIP SUR CHERRY Jablanica

Popularni ugostiteljski objekat, preko puta autobuske stanice u Jablanici sa bogatom ponudom bezalkoholnih pića, kafe i toplih napitaka, te raznim vrstama kolača i torti,radimo iste i po narudžbi.

VIP SUR COFFEE TIME Banja Luka

Pripremanje i usluživanje hladnim i toplim napicima.
Nalazimo se u blizini fakulteta i studentskog doma u Banja Luci.
Coffee time-anu time

SUR DŽAN

SUR DŽAN je caffe restoran sa prijatnim ambijentom, idealno mjesto za sastanke i druženja, uz bogat izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića .
vl.Grujčić Nebojša

VIP SUR FORMULA Bileća

Jedan od najpopularnijih caffea u Bileći,na najatraktivnijim mjestom u centru grada,poznato sastajalište poslovnih ljudi za dogovor i odmor.Poseban brend je vrhunski odabrana kafa i vrhunska usluga.

VIP SUR KAFANA KOD TOŠE Rogatica

Na jednoj od najviših tačaka, na putnom pravcu Rogatica-Sarajevo,kafana KOD TOŠE, pruža obilje usluga koje mogu u potpunosti zadovoljiti sva čula.
Vrhunski specijaliteti od mesa, alk.i bezalkoh.pića te profesionalne usluge uslužnog pečenja.

VIP SUR KREMENKO Široki Brijeg

Elegantno opremljen objekat sa oko 50 mjesta, i zatvorenom terasom u etno stilu, sa vrhunskom uslugom svih vrsta popularnijih jela.
-kuhana jela
-jela sa žara
-specijaliteti
Vršimo besplatnu dostavu na teritoriji grada.

VIP SUR KUKURIKU Istočno Sarajevo

Zanimljiv ugostiteljski objekat na Kuli u Is.Sarajevu, pokraj magistralnog puta Sarajevo-Foča,gdje možete biti usluženi raznolikim specijalitetima od pilećeg i ribljeg mesa.Dostava na tel 065 084 884

VIP SUR MAKADAM-58 Tjentište Foča

Na ulazu u Nacionalni park Tjentište,cafe restoran u etno stilu, sa bogatom ponudom specijaliteta nacionalne kuhinje, izvrsnim mjestom za odmor,rekreaciju i boravak u poznatom parku prirode.

VIP premium SUR RESTORAN KOD DVA IVANA Čapljina

Popularni i renomirani restoran u samom centru grada-preko puta pošte, sa bogatim izborom svih vrsta jela i pića, te preljepom baštom i izuzetnim enterijerom, pogodan za poslovne sastanke i veća okupljanja.