Poslovni adresar | Sve djelatnosti > Svi gradovi
Izlistaj sve | 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
(nema detaljnog opisa)
Adresa
Vase Pelagića 2, Brčko Distrikt , BiH
Telefon
214-803
Želite poslati Vašu ponudu svim subjektima u nekoj kategoriji djelatnosti? Kliknite ovdje!

Obratite pažnju i na ove subjekte

Prehrambeni artikli trgovina na veliko i malo
Trgovina na veliko i malo, kafe bar, vulkanizerska radnja, pranje auta, pržionica kafe
Preduzeće za trgovinu, ugostiteljstvo i transportne usluge
Preduzeće za proizvodnju, promet i stručne usluge u poljoprivredi
Red Fox je specijalizovana trgovina intimnog rublja, erotskih pomagala i raznih poklona za Vas ili Vašeg partnera. Naruceni artikli dostavljaju se putem poste "preporuceno". Svi artikli se isporucuju u originalnoj ambalaži, diskretno pakovani.
U ugodnom i prirodnom ambijentu punom zelenila i cvijeca, te sa predivnim pogledom koji se pruza sa nase terase. Pogodan je za poslovne ruckove, sastanke, svadbe, proslave rodjendana te razne druge svecanosti.
Tvornica je specijalizirana za proizvodnju školskog namještaja. Program proizvoda za školstvo obuhvata različite modele klupa i stolica za izvođenje teoretske nastave, školske laboratorije za predmete kao što su Hemija, Fizika ili Biologija, amfiteatre/auditorijume, te namještaj za nastavničke zbornice, biblioteke i restorane. U svom proizvodnom programu Ingrat također nudi i različite vrste ormara, kancelarijskog namještaja, sisteme polica, barskog i ugostiteljskog namještaja.
Naša firma je počela sa poslovanjem 1997. god.kada smo počeli sa prodajom karoserijskih i rezervnih dijelova za motorna vozila, oslanjajući se i nadovezujući na prethodno stečeno dugogodišnje iskustvo u privatnom poslovanju, obzirom da naš porodični biznis počinje još 1987. god. kada smo se u okviru obiteljske firme «SA prom» između ostalog bavili trgovanjem motornim uljima na veliko i širokim spektrom ostalih proizvoda.

KATEGORIJE

 

Polovna poljoprivredna mehanizacija - povoljni poljoprivredni traktorski prikljucci
IZZETIN '89 Firma za Ljekovito Bilje Zen
Nova Oprema Banja Luka
FOTO OPTIKA Istočno Sarajevo
AUTOUNION doo Trebinje
UNION-FOODS d.o.o. Čitluk
PANTA REI Bijeljina

Obavijest našim cijenjenim klijentima!
Mi nemamo terenske komercijaliste, stoga ukoliko Vas posjete osobe koje se tako predstavljaju, prijavite ih nadležnom MUP-u i obavijestite nas na 061 755 911

Copyright ©2007-2013 Poslovni Adresar/Imenik BiH | Zadržavamo sva prava