Poslovni adresar | Sve djelatnosti > Svi gradovi
Izlistaj sve | 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
Adresa
Karakaj bb, Zvornik , BiH
Telefon
056 210 612
Mobilni
065 691 705
Želite poslati Vašu ponudu svim subjektima u nekoj kategoriji djelatnosti? Kliknite ovdje!

Obratite pažnju i na ove subjekte

Proizvodnja peradi i jaja - Peradarska Farma Mesic Bosanski Petrovac
Sportska oprema i tekstilna konfekcija
Filijala Zvornik ekspozitura Bratunac
Arhitektonsko-inžinjerski biro
GEODET d.o.o. Sarajevo obavlja sve geodetske poslove i usluge . Fleksibilnost naših stručnjaka omogućuje savladavanje najšireg spektra stručnih zadataka i brzu implementaciju novih tehnologija. Kvalitetni ljudski resursi mladih stručnjaka i tehnološka opremljenost omogućuju konkurentan rad na zadovoljstvo naših kupaca. Svoje usluge obavljamo sa vrhunskom geodetskom opremom kako bi naš finalni proizvod/usluga bila diferencirana i kvalitetom prepoznatljiva. Naše dosadašnje iskustvo je garancija da preuzete obaveze možemo izvršit po najvišim standardima. Ponosni smo sto smo učestovali i učestvujemo u realizaciji važnih projekata izgradnje nase države i što smo dio tog uspješnog tima. Naglašavamo, da smo radili i na ino tržištu: radeći na poslovima projektovanja DV i naftnih CO u Libiji.
obrada inoxa (ograde i drugo po narudžbi) - izrada metalnog namještaja (plastificiranog ili kromiranog) - uređenje i opremanje interijera
PTC Forum je centar trgovačkog, društvenog i turističkog duha grada Livna.Moderan, atraktivan i prilagođen svim generacijama, pruža bogatstvo usluga, gdje možete biti usluženi u svakom djelu centra na najpovoljniji način.
Savez demobilisanih boraca Tuzlanskog kantona Tuzla
Kontakt podaci CENTRALE U MOSTARU: Tel: + 387 (0) 36 312 112 ; Fax: +387 (0) 36 312 116
-Veliki izbor tepiha i staza za domaćinstvo i poslovne prostore. Tepisi svih vrsta i veličina;vuneni, viskozni, svileni i akrilni. -poseban popust na veće količine.

KATEGORIJE

 

Polovna poljoprivredna mehanizacija - povoljni poljoprivredni traktorski prikljucci
UNION-FOODS d.o.o. Čitluk
EmOs-LeAn d.o.o. Mostar
CONTINENTAL MOBIL Banja Luka
TEŠANOVIĆ Auto Servis Trebinje

Obavijest našim cijenjenim klijentima!
Mi nemamo terenske komercijaliste, stoga ukoliko Vas posjete osobe koje se tako predstavljaju, prijavite ih nadležnom MUP-u i obavijestite nas na 061 755 911

Copyright ©2007-2013 Poslovni Adresar/Imenik BiH | Zadržavamo sva prava