Poslovni adresar | Sve djelatnosti > Svi gradovi
Izlistaj sve | 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
Adresa
Stara čarŠija bb, Konjic , BiH
Telefon
036 730 869
Želite poslati Vašu ponudu svim subjektima u nekoj kategoriji djelatnosti? Kliknite ovdje!

Obratite pažnju i na ove subjekte

Sigurnosni inžinjering, trgovina i usluge
Trgovačko preduzeće (limovi, paneli, keramika, granitni kamen)
Početkom 2001. godine otvorili smo moderni auto salon u Odžaku s pratećim objektima (autolakirnica i radionice). Salon se prostire na 200m2 izložbenog prostora gdje su izloženi najnoviji modeli Škoda automobila.
Distribucija, veleprodaja i maloprodaja-HENKEL proizvoda,za ovo područje. -keramičke pločice i dodatni materijal -sanitarije i elementi za kupaone -fasade -vodomaterijal -oprema i alat u građevinarstvu
Caffe MT , nalazi se na Rudniku, u blizini Auto servisa Leko,i pruža usluge svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića, te toplih napitaka.
Bavimo se proizvodnjom krem namaza, čiji je proizvod "BARPY" svojom kvalitetom prepoznatljiv na širem tržištu. Osim centrale u Čitluku, tvrtka ima svoje poslovnice, distributivne centre i u svim većim gradovima u Bosni i Hercegovini: Sarajevu, Banjoj Luci, Barpeh Čitluk (DP) Bihaću, Tuzli i Travniku, te "kćeri" u Hrvatskoj i Srbiji koje se bave isključivo distribucijom proizvoda tvrtke "BARPEH".

KATEGORIJE

 

Polovna poljoprivredna mehanizacija - povoljni poljoprivredni traktorski prikljucci
TOP TECH d.o.o.
TEŠANOVIĆ Auto Servis Trebinje
Pržionica Kafe SEVDAH doo

Obavijest našim cijenjenim klijentima!
Mi nemamo terenske komercijaliste, stoga ukoliko Vas posjete osobe koje se tako predstavljaju, prijavite ih nadležnom MUP-u i obavijestite nas na 061 755 911

Copyright ©2007-2013 Poslovni Adresar/Imenik BiH | Zadržavamo sva prava