Poslovni adresar | Sve djelatnosti > Svi gradovi
Izlistaj sve | 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
Adresa
Hamzi-begova 1, Sanski Most , BiH
Telefon
037 686 046
Fax
037 686 046
Želite poslati Vašu ponudu svim subjektima u nekoj kategoriji djelatnosti? Kliknite ovdje!

Obratite pažnju i na ove subjekte

Uzgoj gljiva, trgovina gljivama i repromaterijalom
Proizvodnja PVC stolarije
Dom za zdravstveno zbrinjavanje
GEODET d.o.o. Sarajevo obavlja sve geodetske poslove i usluge . Fleksibilnost naših stručnjaka omogućuje savladavanje najšireg spektra stručnih zadataka i brzu implementaciju novih tehnologija. Kvalitetni ljudski resursi mladih stručnjaka i tehnološka opremljenost omogućuju konkurentan rad na zadovoljstvo naših kupaca. Svoje usluge obavljamo sa vrhunskom geodetskom opremom kako bi naš finalni proizvod/usluga bila diferencirana i kvalitetom prepoznatljiva. Naše dosadašnje iskustvo je garancija da preuzete obaveze možemo izvršit po najvišim standardima. Ponosni smo sto smo učestovali i učestvujemo u realizaciji važnih projekata izgradnje nase države i što smo dio tog uspješnog tima. Naglašavamo, da smo radili i na ino tržištu: radeći na poslovima projektovanja DV i naftnih CO u Libiji.
Muslimansko dobrotvorno društvo
Profesionalna i stručno osposobljena optička radnja za kompjutersko određivanje dioptrije, izradu i prodaju svih vrsta potrebnih dioptrijskih naočala i sočiva, običnih i u boji.
Nedax d.o.o. Sarajevo postoji kako bi osigurao kvalitet proizvoda i usluga na tržištu na kojem djeluje, pružajući kvalitetne, brze, visoko profesionalne usluge zastupstva, trgovine, prodaje i servranja medicinske opreme bazirane na najnovijim tehnologijama i važećim standardima u ovoj oblasti. Pri tome stvarajući dodatne vrijednosti kupcima, vlasnicima i široj društvenoj zajednici, što je u skladu sa našom poslovnom strategijom.
Prevoz robe (tereta) u drumskom saobraćaju

KATEGORIJE

 

Polovna poljoprivredna mehanizacija - povoljni poljoprivredni traktorski prikljucci
KOMERC PEGAZ doo Istočno Sarajevo
ATELIER GLAMOUR Čapljina
IZZETIN '89 Firma za Ljekovito Bilje Zen
Dekor Centar doo Bijeljina
AMARO S.U.R. Goražde
Nova Oprema Banja Luka

Obavijest našim cijenjenim klijentima!
Mi nemamo terenske komercijaliste, stoga ukoliko Vas posjete osobe koje se tako predstavljaju, prijavite ih nadležnom MUP-u i obavijestite nas na 061 755 911

Copyright ©2007-2013 Poslovni Adresar/Imenik BiH | Zadržavamo sva prava