0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
U kući u kojoj se rodio Sv Leopold Mandić na legendarnom Škveru, nalazi se poznati i popularni turistički objekat"Tri lipe".Luksuzno opremljeni apartmani sa pogledom na more i gradsku luku, te vrhunska ishrana sa autentičnim specij.nacionalne kuhinje
Adresa
Škver, Herceg Novi

LOKACIJA

Ovaj popularni objekat se nalazi nadomak gradske luke , na 20-tak metara od mora i pješčane plaže,"Žalo" na drevnom stepeništu koje vodi od Škvera ka centralnom gradskom jezgru Herceg Novog.

RESTORAN

Renomirani restoran, u etno stilu, sa vrhunskim ambijentom i preljepom baštom, koji zaslužuje najveće ocjene po pitanju ugođaja, osoblja i kuvarskih majstorija.

SPECIJALITETI I PONUDA

iz bogate ponude, restorana-nadaleko poznatog po kuvarskim majstorijama i izuzetnom ambijentu-posebno izdvajamo:
-hladna i topla predjela
-supe,čorbe i gotova jela
-riblja čorba
-riblje specijalitete
-jela po narudžbi
specijalitet kuće-hobotnica na žaru

PANSIONI I SOBE

Pansion Tri lipe, nudi vam šest luksuzno opremljenih dvokrevetnih i trokrevetnih soba.Privlačan enterijer toplih prirodnih boja i potpuna tehnička opremljenost/tv, klima, opremljena kuhinja i kupatilo/kao i oprema za bebe-učinit će vaš odmor ugodnim i nezaboravnim.

ORGANIZACIJA

Po ulasku u restoran, preko ljubaznog i profesionalnog osoblja,vrhunska organizacija i domaćinski odnos, stvaraju poseban ambijent.Bezprijekorna usluga, pansioni i sobe-te toliko popularna kuhinja na visokom nivou-zaista obuzima gosta posebno prijatnim utiskom.
ReklamaNemaSlike
 
 
ReklamaNemaSlike
 
 
ReklamaNemaSlike