0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
Hotel Fiammanti- posluje u sastavu firme MARIĆ d.o.o. koja posjeduje plazni kompleks, veliki restoran , Piceriju i apartmane i sobe na samoj obali.Posebno je poznat po uslugama apartmana i restorana tokom cijele godine .
Adresa
Đenovići, Herceg Novi

Restoran FIAMANTI

Restoran izuzetno lijepo opremljen,visokog ukusa, za ugodne trenutke, pokraj samog mora, sa ugođajem kao u srcu evropskih metropola.

picerija sa terasom

U hladovini stoljetnog stabla bora, i velikom terasom -picerija Bambi, će zadovoljiti vaše ukuse italijanskog izbora pice, kolača, sladoleda i svih vrsta pića, na nekoliko metara od plaže .

plaža BAMBI

Plaža BAMBI, sa svim potrebnim imobilijarom, pruža vam priliku da doživite zaista odmor u punom smislu riječi, sa vašim društvom, djecom, porodicom, jer se vrijedni domaćini trude uz odličnu organizaciju, da svak nađe dio sebe na tom prelijepom pješčanom djelu obale u Đenovićima.

Pansioni i sobe FIAMMANTI

pansioni de luks i sobe sa prelijepim pogledom, znalački opremljene,uz sve potrebne pogodnosti, tv, klima, grijanje i sl., pružaju usluge organizovanim grupama i gostimatokom cijele godine.Devet soba, 2-i 3 krevetnih , posjeduju i SAT, fližidere, internet.

meni i specijaliteti kuhinje

U restoranu FIAMANTI, možete zaista biti usluženi veoma profesionalno i majstorski sa velikim izborom specijaliteta od ribe, školjki i mesne palete.
Mediteranska kuhinja znalački pripremljena, ostavit će na vas utisak doživljaja.
ReklamaNemaSlike
 
 
ReklamaNemaSlike
 
 
ReklamaNemaSlike