Poslovni adresar | Sve djelatnosti > Svi gradovi
Izlistaj sve | 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
(detaljan opis nije dostupan)
Adresa
18. h.l.u. brigade 1, Gacko , BiH
Telefon
059 464 640
Želite poslati Vašu ponudu svim subjektima u nekoj kategoriji djelatnosti? Kliknite ovdje!

Obratite pažnju i na ove subjekte

Drustvo cija je primarna djelatnost tovljenje pilica / farma tovljenih pilica
Ova radionica se bavi profesionalnim autolimarskim i lakirerskim radovima, tj. varenjem karoserija autobusa,kamiona, gdje se isti i lakiraju. Posjetite nas i uvjerite se u naš kvalitet ovih radova. Za sve ćete dobiti i ispravan račun
Održavanje računara i računarskih mreža.
Transport, špedicija, grafika, proizvodnja i prodaja za građevinarstvo
Restoran pizzeria Kolonija se nalazi se u mostarskom naselju Rodoč (južni dio grada). Interijer objekta je izuzetno atraktivan a kuhinja i izbor jela internacionalnog kvaliteta.
Moderna i suvremeno opremljena kemijska čistionica u Mostaru, za sve vrste kemijskog čišćenja rublja,stručno uklanjanje mrlja,pranje deka, rublja i posteljine, vjenčanica i ugostiteljskih pribora.
Izvođenje svih vrsta elektroinstalaterskih radova kao i prodaja elektro materijala. KORS se takođe bavi : - Tegola ( prodaja, montaža, krovni prozori ) - Glamox i Adax NEO radijatori ( prodaja i ugradnja ) - Grijući kablovi - DEVI ( prodaja i ugradnja ) - Izolacije ( hidroizolacije, parne membrane, polupropusne membrane) - LED ulična rasvjeta - Elektro materijal Ex izvedba - BARTEC - Rezni alati - DIEWE KORS je jedini ovlašteni zastupnik italijanskog proizvođača TEGOLA CANADESE za područje Bosne i Hercegovine sa stručno osposobljenim montažerima.

KATEGORIJE

 

Polovna poljoprivredna mehanizacija - povoljni poljoprivredni traktorski prikljucci
Nova Oprema Banja Luka
KEMIJSKA ČISTIONICA MARINA ČAPLJINA
Dekor Centar doo Bijeljina

Obavijest našim cijenjenim klijentima!
Mi nemamo terenske komercijaliste, stoga ukoliko Vas posjete osobe koje se tako predstavljaju, prijavite ih nadležnom MUP-u i obavijestite nas na 061 755 911

Copyright ©2007-2013 Poslovni Adresar/Imenik BiH | Zadržavamo sva prava