0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
VIP premium

BRĐAK Motel

Nalazi se na putnom pravcu Bjeljina-Brcko,u blizini glavne policijske stanice Bijelina. Posjeduje vrlo elegantno opremljene sobe za izdavanje,sa kupatilom,TV-om,klimom i kablovskom TV. Kapacitet 23 lezaja sa obezbjedjenim parkingom za goste.
Adresa
Stefana Dečanskog 20, Bijeljina , BiH
Telefon
055 241 771
Mobilni
065 428 000
Želite poslati Vašu ponudu svim subjektima u nekoj kategoriji djelatnosti? Kliknite ovdje!

BIJELJINA

Uz sve brži tehničko-tehnološki razvoj, veoma je poznato da svijet postaje globalno selo. Ni jedan grad niti mjesto nije više tako daleko. U poslednjih nekoliko godina, zbog svog geografskog položaja, kao i velikog broja novoizgrađenih kvalitetnih pu

MOTEL BRĐAK

Jedno od takvih mjesta je i motel Brđak, pozicioniran na putu prema Brčkom iz Bijeljine, na takozvanom „Koridoru“.
Ovaj motel se nalazi ovdje od daleke 1984. godine i veoma je ponosan na svoju tradiciju najstarijeg privatnog motela u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.
Motel „Brđak“ se nalazi u ulici Stefana Dečanoskog broj 20, jednoj od najprometnijih ulica u Bijeljini.
Pored smještajnog kapaciteta od 25 ležaja, motel „Brđak“ nudi širok spektar drugih pogodnosti

SMJEŠTAJ

Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne, a postoje i sobe sa bračnim ležajevima. Sobe su prozračne, sa kupatilima. Sve sobe su klimatizovane, a tokom hladnijih perioda u godini, pomoću centralnog grijanja obezbijeđena je optimalna temperatura od 27 stepeni C. U veoma pristupačnu cijenu ( 20 KM po osobi, 30 KM dnevni boravak za dvije osobe), uključene su i usluge kafe bara, kao i kablovska TV. Parking je osvijetljen i obezbijeđen a nudi mogućnost parkiranja za sve vrste vozila.

DOGOVOR

Motel „Brđak“, takođe, nudi mogućnost dogovora oko određenih popusta osobama koje duže borave u motelu ili većim grupama kao i mogućnost dogovora oko serviranja doručka, koji nije inače uključen u cijenu.

Uz ljubazno osoblje, zagarantovanu diskreciju, omogućavamo Vam siguran odmor u miru i tišini jednog prosječnog i idiličnog semberskog domaćinstva.

KONTAKT

Sve dodatne informacije, kao i rezervacije, možete dobiti na brojeve telefona 1. 066 141 632 ili
2. 065 743 189.

Srdačno Vas pozdravljamo i očekujemo Vaš poziv ili posjetu.

Motel „BRĐAK“

Najtraženiji poslovni subjekti u posljednjih 90 dana

Servisne informacije / korisni i traženi subjekti