Poslovni adresar | Sve djelatnosti > Svi gradovi
Izlistaj sve | 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
NEMA REZULTATA! Kucajte naziv firme u polje za pretragu s lijeve strane!

Obratite pažnju i na ove subjekte

(detaljan opis nije naveden)
Proizvodnja aluminijskih proizvoda
Proizvodnja inox bravarija, cerade, tende i aluminijska stolarija
Proizvodnja sokova i sirupa
Proizvodnja elektrouređaja
Projektovanje, inženjering, dizajn
Fabrika za proizvodnju namještaja i drveta „ Standard „ AD Prnjavor osnovano je 1943.Osnovna djelatnost ovog preduzeća je proizvodnja namještaja. Od 1985. do 2000. godine preduzeće se bavilo proizvodnjom kućanskog namještaja – period prosperiteta sa vrhuncom 1988. godine (297 zaposlenih i 10 – 15 različitih proizvoda mjesečno). 2000. godine početak kooperacije sa kompanijom IKEA, a 2001. godine preduzeće je transformisano u akcionarsko društvo. Godine 2004. većinski akcionar postaje kompanija „ Daccomet AG „ iz Ciriha. Investicije u proizvodnji pločastog namještaja počele 2005. godine, dok je investiranje u proizvodnju masovnog namještaja počelo 2006. godine. Preduzeće trenutno broji 250 zaposlenih.
Trgovina na veliko i malo, vodo i elektro materijala, te boja i lakova,alata, bijele tehnike, građevinskog materijala -proizvodnja HTZ opreme.
Jedan od najpopularnijih noćnih clubova u ovoj regiji, velikog kapaciteta i sa čestim gostovanjima najpopularnijih glazbenih imena. Pored cluba, svakodnevno možete biti usluženi u izuzetno prikladnom caffeu Bumerang,svim vrstama pića.
Veleprodaja i maloprodaja grafičkog repromaterijala, sito program, kancelarijski i školski pribor
S-GRANDEX je najveća i najbolja veleprodaja sunčanih naočala u Bosni i Hercegovini, kao i kožnih novčanika i srebrenog nakita (za uho i nos). Više od 10 godina uspješno poslujemo i sarađujemo sa brojnim velikim trgovačkim centrima i uspješnim trgovcima
Balkan Puls Band je svadbeni orkestar koji će vašu svečanost učiniti nezaboravnom.Sviramo sve vrste zabava.Dugogodišnje iskustvo garantuje dobar štimung sa stilom. Repertoar je ogroman,preko 2000 pjesama,sviramo i narodnu i zabavnu muziku.

KATEGORIJE

 

Polovna poljoprivredna mehanizacija - povoljni poljoprivredni traktorski prikljucci
Nova Oprema Banja Luka
PANTA REI Bijeljina
Dekor Centar doo Bijeljina
Na prodaju VIKENDICA U BIHAĆU (Zavalje-

Obavijest našim cijenjenim klijentima!
Mi nemamo terenske komercijaliste, stoga ukoliko Vas posjete osobe koje se tako predstavljaju, prijavite ih nadležnom MUP-u i obavijestite nas na 061 755 911

Copyright ©2007-2013 Poslovni Adresar/Imenik BiH | Zadržavamo sva prava