LAFAT KOMERC doo

Industrijska zona bb (72560), Kalesija | Bosna i Hercegovina

Projektovanje, proizvodnja, montaža i servis. Primarna djelatnost proizvodnja kotlova na pelet i čvrsto gorivo

Pošaljite email upit za LAFAT KOMERC doo

O NAMA
LAFAT KOMERC je proizvodna organizacija koja se bavi projektovanjem, proizvodnjom, montažom i servisiranjem.Iz proizvodnog programa izdvajamo metalne proizvode kao što su:- plinski uređaji (roštilji, friteze, peći, kuhala, radni stolovi, mape, itd.)- elektro razvodni ormari i oprema- hidrantski ormari- garderobni ormari- PTT ormarići- višenamjenski ormari (za ključeve, prvu pomoć)- ormari za grijanje (razdijelnik)- dimovodne cijevi i koljena- priključne rozetne i redukcije kao i sve vrste metalnih proizvoda i usluga po zahtjevu.
U zasebnim proizvodnim pogonima je organizovana proizvodnja PVC stolarije, ALU bravarije, ograda, građevinske limarije ne ograničenih dužina kao i montaža. Pored prozvodnog programa LAFAT KOMERC se bavi trgovinom: - elektromaterijala- vodomaterijala- centralnog grijanja.LAFAT KOMERC se svakodnevno razvija širenjem tržišta i usvajanjem novih proizvoda i tehnologija.
   F O T O
01.jpg
 
 
07.jpg
 
 
7.jpg
 
 
9.jpg
 
 
10.jpg
 
 
11.jpg
 
 

KATEGORIJE

 

Polovna poljoprivredna mehanizacija - povoljni poljoprivredni traktorski prikljucci
AUTO CENTAR IVANKOVIĆ ČAPLJINA
EmOs-LeAn d.o.o. Mostar
HLAĐENJE VODENOM PAROM STELLA doo Mosta
TOP TECH d.o.o.
KEMIJSKA ČISTIONICA MARINA ČAPLJINA

Obavijest našim cijenjenim klijentima!
Mi nemamo terenske komercijaliste, stoga ukoliko Vas posjete osobe koje se tako predstavljaju, prijavite ih nadležnom MUP-u i obavijestite nas na 061 755 911

Copyright ©2007-2013 Poslovni Adresar/Imenik BiH | Zadržavamo sva prava